Email : info@DrArien.co.za
Phone : +27 (0)12 362 2422

Live Blood Analysis Feedback

Live Blood Analysis Feedback

 Live Blood Analysis Feedback from clients.

 

I found it very interesting. I am taking the things Dr Arien prescribed for my blood and want to come for a follow-up in about 2 weeks and see if my blood profile changes. / ‘Ek het die dag baie interessant gevind. Ek neem die goed wat Dr Arien vir my voorgestel het, en sal graag weer ‘n afspraak wil maak om te sien wat die resultate sal wees oor so twee weke’. – ZN

‘An awesome way to assess your cells and find imbalances in order to restore physiology.’ / ‘n Asemrowende manier om jou selle te bestudeer en wanbalanse te identifiseer, sodat die fisiologie weer herstel kan word – HvR 

* Each person is different and results will vary.

Get Your Free eBook!

Our gift to you: Enter your details below and receive Dr Arien's Healthy Living eBook.

Your Name

Your Email


sitemap